fbpx
bekeken: 1297 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,66)

Pay-as-you-driveverzekering rijders i3

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 21 februari 2017, 13:32

Leestijd: < 1 minuut

BMW Financial Services biedt eigenaren van een BMW i3 nu een pay-as-you-driveverzekering aan. Bij deze allriskverzekering betaalt de eigenaar alleen voor de gereden kilometers.

De Flex Cover-verzekering voor BMW i3-rijders is ontwikkeld in samenwerking met Allianz Nederland, dat tevens optreedt als risicodrager. De verzekering is beschikbaar voor zowel zakelijke als particuliere rijders van gebruikte en nieuwe i3’s.

In tegenstelling tot andere pay-as-you-driveverzekeringen werkt de Flex Cover-verzekering zonder dongel. De i3 is namelijk af fabriek al connected door middel van BMW Connected Drive, waarbij overigens alleen de kilometerstand wordt gebruikt, zo laat BMW weten.

De Flex Cover-verzekering is beschikbaar in verschillende kilometerbundels: 6000, 12.000, 18.000 of 24.000 kilometer per jaar. De gebruiker krijgt maandelijks via e-mail een overzicht van zijn kilometerverbruik. Wordt het aantal kilometers uit de gekozen bundel niet gehaald, dan wordt de te veel betaalde premie aan het einde van de looptijd (één jaar) terugbetaald. Dit geldt niet indien er minder dan 6.000 kilometer per jaar wordt gereden. Rijd je meer kilometers dan in de bundel, dan kun je bundel verhogen of achteraf bijbetalen. De extra gereden kilometers boven 24.000 kilometer per jaar zijn gratis.

Tags: , , , ,

Miljoenen connected…Bovag vraagt om aanpak…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties