bekeken: 527 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Peter Brussel herbenoemd als voorzitter Focwa

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 2 juli 2019, 13:35

Leestijd: < 1 minuut

De ledenraad van Focwa heeft Peter Brussel (61) op 1 juli voor een tweede termijn unaniem herbenoemd als voorzitter. Brussel leidt de brancheorganisatie sinds 2017.

Marcel Kooij, voorzitter van de ledenraad: “Met zijn ervaring uit het bedrijfsleven en de kennis van de dynamiek in brancheverenigingen, heeft Peter de afgelopen jaren meer focus gebracht in de organisatie. We waren dan ook verheugd dat hij beschikbaar was voor een tweede termijn van drie jaar. De ledenraad was dan ook unaniem in het besluit om Peter te herbenoemen.”

Kerntaken

peter-brusselPeter Brussel zegt trots te zijn dat hij ook de komende jaren mee kan werken aan het bevorderen van kwalitatief en veilig schadeherstel bij de schadeherstelbedrijven die bij Focwa zijn aangesloten. “In mijn tweede periode als voorzitter wil ik verder bouwen op datgene wat we de afgelopen jaren hebben neergezet: een sterke organisatie die nog sterker de focus legt op haar kerntaken. Focwa is immers dé brancheorganisatie die de belangen van de schadeherstellers behartigt in Den Haag, in Brussel en bij de stakeholders. Wij bereiden onze leden voor op de toekomstige (technologische) ontwikkelingen en zetten in op de noodzakelijke kwaliteitsborging via stevige kwaliteitskeurmerken. Als vereniging zijn wij bezig met het creëren van een gelijk speelveld voor onze ondernemers, onder andere door het uitwerken van een universeel alternatief voor merkspecifiek herstel en de vrije toegang tot data. Focwa is dé kartrekker om ervoor te zorgen dat weer meer nieuwe jonge mensen kiezen voor ons vak & met ons (gratis) alternatief om duurzaamheidsinspanningen aan te tonen, zorgen we niet alleen voor een verlichting van de auditlasten, maar ondersteunen we onze leden om zich bij consumenten en opdrachtgevers hiermee te onderscheiden.”

Tags: , , , ,

Autobedrijf Dyna wordt…Kwikfit Autoglas lid van Focwa
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties