fbpx
bekeken: 3213 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,62)

Peter Kuijpers in leiding CSW Software

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 juni 2016, 12:42

Leestijd: < 1 minuut

Peter Kuijpers treedt per 1 juli in dienst bij CSW Software, bekend van het garagepakket Automaat en handelspakket Trademate. Kuijpers neemt samen met Erik Wieberdink de dagelijkse leiding over van directeur Gerrit Wieberdink, die na een periode van dertig jaar een stapje terug doet.

Wieberdink blijft wel op de achtergrond actief. Zijn zoon Erik is inmiddels al ruim zeven jaar als programmeur actief binnen het familiebedrijf. Hij zal zich met name gaan richten op de technische doorontwikkeling van de software.

Kuijpers was voorheen salesmanager bij DTG en eerder bij verscheidene bedrijven verantwoordelijk voor het coachen en begeleiden van medewerkers in telefoon- en helpdeskteams. Hij gaat zijn expertise inzetten om de serviceverlening van CSW Software te herstructureren en verbeteren. Concreet: een effectievere helpdesk, verbeterde stabiliteit van Automaat en Trademate en kortere lijntjes naar de klant. Zo zullen er meerdere keren per jaar klantenavonden gehouden worden en klanten vaker bezocht worden. Tevens zal een trainingsaanbod ontwikkeld worden.

Tags: , , ,

RAI-voorzitter bepleit betalen…Wagenparkstatistiek:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties