fbpx
bekeken: 1143 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Petronas: klantacties na vijf keer F1-winst

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 23 juli 2019, 15:48

Leestijd: < 1 minuut

Petronas houdt twee klantacties rond zijn smeermiddel Syntium. Volgens de fabrikant is het product één van de redenen dat het team vijf keer op rij de constructeurs- én de coureurstitel wist te behalen sinds de start van het hybridetijdperk in de Formule 1.

Petronas Lubricants International nodigt werkplaatsen en klanten uit dit mee te vieren. Wie de olie in zijn voertuig laat verversen met Syntium – in een van de geregistreerde werkplaatsen – kan zich online registreren en een foto van het aankoopbewijs uploaden. Daarna maken ze kans op onder meer smartphones en tablets. Klanten en de werkplaats waar de aankoop is gedaan, winnen dezelfde prijs.

Daarnaast kunnen werkplaatsen en klanten deelnemen aan een fotowedstrijd. Daarvoor moeten ze een selfie maken met daarop een Limited Edition-olievat, te vinden in alle deelnemende werkplaatsen. De selfie moeten ze vervolgens uploaden. Beide acties zijn op verschillende social-mediakanalen te volgen via de hashtag #SyntiumAndMe en lopen tot eind 2019.

Tags: , , , ,

Tegenvaller Continental door…Illegale handel data…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties