fbpx
bekeken: 473 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Petronas lanceert smeermiddelenapp

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 15 juni 2020, 15:40

Leestijd: < 1 minuut

Petronas Lubricants International (PLI) heeft een app gelanceerd, de Petronas Lubricants Toolbox voor iOS- en Android-tablets, die mensen op de werkvloer zowel online als offline informatie biedt over de smeermiddelen van PLI.

De app biedt de gebruiker informatie over onder meer producteigenschappen, technische specificaties, OEM-prestatieniveaus, rangschikking van productprestaties en productvergelijkingen.

Vergelijk

Namens Petronas zegt Silvano Berardo: “De Petronas Lubricants Toolbox verandert de manier waarop industriële spelers de smeermiddelen van Petronas Lubricants International onderzoeken en vergelijken om aan de specifieke eisen van hun installatie te voldoen. Onze unieke app is speciaal ontwikkeld voor de exploitant van de installatie om de total cost of ownership te optimaliseren en tegelijk onvoorziene downtime te verminderen met behulp van e-tools zoals de smeermiddelverbruiksanalyse.”

De smeermiddelverbruiksanalyse in de app wordt gebruikt om het eigen verbruik af te zetten tegen de normen binnen de industrie, en om afwijkingen op te sporen die helpen bij het herkennen van verbeterpunten waarmee het verbruik en de kosten omlaag kunnen worden gebracht.

De app biedt ook een interactieve virtuele rondleiding met animaties over verschillende industriële installaties waar PLI-producten worden gebruikt.

Virtuele introductie nieuwe…Column Barend Luiting: Egel of…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties