fbpx
bekeken: 1009 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Petronas opent vacature vloeistofexpert F1

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 30 juli 2019, 10:25

Leestijd: < 1 minuut

Petronas Lubricants International start een wereldwijde zoektocht naar een vloeistofexpert (brandstof, olie) voor het F1 motorsport-team. De termijn voor reacties sluit op woensdag 25 september.

De ‘Trackside Fluid Engineer’ voorziet het Mercedes-AMG Petronas Motorsport-team van on-site technische support tijdens het FIA F1 World Championship van 2020. Als onderdeel van het team monitort en analyseert de engineer Primax Fuel, Syntium Lubricant en Tutela Functional Fluids op naleving van de FIA-wetgeving en het leveren van optimale prestaties.

Realtime analyse

Giuseppe D’Arrigo, Managing Director en Chief Executive Officer bij PLI: “Deze zoektocht is een unieke kans. Ik raad gekwalificeerde kandidaten aan hem te grijpen als ze deel willen uitmaken van een team dat baanbrekende vloeistofoplossingen ontwikkelt voor toekomstige kampioenstitels.” Vorig jaar meldden zich wereldwijd zevenduizend sollicitanten aan. Van hen schoven er drie, na onder meer een videomotivatie en casestudypresentatie, aan bij D’Arrigo in Maleisië. Uiteindelijk werd de 24- jarige Stephanie Travers uit Zimbabwe gekozen nieuwe Trackside Fluid Engineer.

Toto Wolff, teambaas en directeur Mercedes-AMG Petronas Motorsport: “De vloeistofexperts voorzien ons van realtime analyses en vroege opsporing van mogelijke uitdagingen. Oftewel cruciale technische expertise. We kijken ernaar uit het team uit te breiden.”

Tags: , , ,

Porsche Gelderland: 36 extra…Bandenassociatie pleit voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties