bekeken: 3421 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

PGA Nederland voortaan Emil Frey Nederland

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 18 februari 2019, 10:12

Leestijd: 1 minuut

Emil Frey Nederland NV is vanaf 14 februari de nieuwe naam voor de activiteiten van PGA Nederland. De naamsverandering volgt uit de overname door de Zwitserse Emil Frey Groep, in juni 2017.

Het in 1924 opgerichte familiebedrijf Emil Frey is een van de grootste automotive ondernemingen in Europa. “De nieuwe naam is een laatste stap in het integratieproces”, zegt bestuursvoorzitter Simon Luijckx van Emil Frey Nederland. “Voor ons was het niet meer dan logisch in Nederland onder de naam Emil Frey verder te gaan.”

Merkenscheiding

Luijckx benadrukt dat een duidelijke merkenscheiding ook in de toekomst kenmerkend zal zijn voor de dealeractiviteiten. Ook voor niet-merkgebonden activiteiten zal Emil Frey als merk gebruikt worden. Emil Frey vertegenwoordigt in Nederland dertien automerken, met als dealers: Nefkens Peugeot, Ekris BMW/MINI, Pouw Volkswagen/Audi/Seat, Autohaas Volkswagen/Audi/Seat/Skoda, de Bois Honda, Emerpark Citroën/DS, Terwolde Renault/Dacia en Hyundai Wittenberg. Naast deze dealerbedrijven maken ook MKB Lease, UAS (schadeherstel), Elgersma (Automotive Supplies) en NCT (export) deel uit van de onderneming.

Simon Luijckx (links) en Gerhard Schürmann (Vorsitzender der Geschäftsleitung Emil Frey Gruppe).

Tags: , ,

Ames Skoda-dealer van het Jaar…DS opent Store in Utrecht
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties