fbpx
bekeken: 821 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Pim de Graauw directeur B2B/Used Cars Groupe PSA Nederland

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 4 november 2020, 12:46

Leestijd: < 1 minuut

Pim de Graauw (38) volgt per 1 januari 2021 Joost Dekkers op als directeur B2B/Used Cars bij Groupe PSA Nederland. De positie kwam beschikbaar door de aanstelling van Dekkers als algemeen directeur Opel Nederland.

De Graauw is tot eind dit jaar nog in dienst bij Alphabet Nederland en zal zijn commerciële ervaring benutten om de ambities van Groupe PSA Nederland in de zakelijke markt waar te maken. Zijn commerciële skills ontwikkelde hij eerder als hoofd verkoop bij Miele Nederland en in diverse verkoop- en managementfuncties in de elektronicabranche, bij A-merken als Samsung en Panasonic.

Zakelijke markt

De Graauw: “Ik kijk er naar uit om samen met het B2B/Used Cars-team te werken aan het verder versterken van de positie van Groupe PSA Nederland in de zakelijke markt. Het brede product- en merkportfolio, alsmede de duidelijke visie van Groupe PSA als het gaat om inspelen op veranderende mobiliteitsbehoeften en verduurzaming van mobiliteit zijn voor mij belangrijke drijfveren. Vanuit de verbinding met business relaties zoek ik graag naar gezamenlijke kansen voor groei, vernieuwing en optimalisatie van succesvolle en duurzame partnerships.”

Twee nieuwe 0W-20 motoroliën…Coolblue start verkoop en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties