fbpx
bekeken: 835 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Pirelli Performance Center feestelijk geopend

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 26 juni 2018, 12:33

Leestijd: < 1 minuut

Zaterdag 23 juni is in Breda het eerste Pirelli Performance Center van Nederland in een Kwik-Fit-vestiging feestelijk geopend.

De eer viel te beurt aan de Kwik-Fit-vestiging in Breda aan de Ettensebaan, waarover we al eerder berichtten. De opening werd opgeluisterd door de aanwezigheid van zeventig bijzondere sportauto’s, van onder andere de merken Ferrari, Porsche, Maserati en Lamborghini.

Kennis

Voor de Performance Centers investeert Pirelli extra in kennis en kunde met betrekking tot high performance-banden. Er zijn er inmiddels zo’n vijftien van in Nederland. Het Performance Center in Breda is de eerste in een Kwik-Fit-vestiging. Het plan is om komend jaar nog een drietal van deze Pirelli Performance Centers te openen in Nederland.

Algemeen directeur Martin Post van Kwik-Fit: “Samen met Pirelli investeert Kwik-Fit veel tijd in het opleiden en trainen van de monteurs. Zo zorgen we ervoor dat we altijd specialistische kennis in huis hebben voor de meest veeleisende auto’s. Onze monteurs bieden dan ook het beste advies op het gebied van grip en bandenkeuze.”

Tags: , , , ,

Elektrische auto’s? Liever…Fource voegt slangen Plews…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties