bekeken: 1442 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Platform ALD en Microsoft voor mobiliteit

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 8 december 2017, 14:30

Leestijd: < 1 minuut

Leasemaatschappij ALD Automotive en computerbedrijf Microsoft gaan samen een platform ontwikkelen voor ‘toekomstgerichte mobiliteit’.

Dat maakt ALD bekend. De twee organisaties denken aan nieuwe oplossingen op het gebied van autodelen, flexibele mobiliteit, nieuwe betaalmogelijkheden en telematica.

De samenwerking is gebaseerd op de expertise van cloud-technologie en de artificial intelligence-oplossingen voor connected cars van Microsoft. ALD Automotive zorgt voor specifieke markt- en leasekennis. Beide partijen hebben de ambitie om nieuwe connected services te kunnen ontwikkelen en lanceren.

“De samenwerking met Microsoft helpt ons om de technologische ontwikkeling die noodzakelijk is voor de mobiliteitsoplossingen van de toekomt te versnellen”, stelt John Saffret, COO van ALD International.

“Wij zijn trots partner te zijn van ALD en zo bij te dragen aan de versnelling van hun mobiliteitsstrategie. Ik ben overtuigd dat deze samenwerking zal zorgen voor een nieuwe standaard voor slimme mobiliteit”, zegt Laurent Curny, algemeen directeur van de Services Division van Microsoft Frankrijk.

Nederlandse bijdrage

ALD Automotive Nederland is binnen de ALD-groep een proeftuin voor innovaties op het gebied van flexibele en multimodale mobiliteit. De Nederlandse vestiging zal dan ook een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling en het testen van de nieuwe diensten. Carel Bal, algemeen directeur van ALD Automotive Nederland: “De samenwerking met Microsoft is een unieke kans om twee bepalende innovators met ieder een eigen expertise samen te brengen. Ik ben erg enthousiast over deze unieke samenwerking.”

Tags: , , ,

Black Bear levert carbon black…Michelin ceo: winterband niet…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties