fbpx
bekeken: 1248 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Porsche Centrum Twente beste Nederland

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 13 januari 2020, 13:56

Leestijd: < 1 minuut

De Porsche Excellence Cup is voor het eerst gewonnen door Porsche Centrum Twente. De jaarlijkse competitie tussen alle Nederlandse centra van het merk wordt sinds 2009 uitgereikt door importeur Pon.

Eerder eindigde de winnende dealer als tweede (2017) en derde (2018). Er zijn acht Porsche Centra in Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Leusden, Groningen, Twente, Gelderland, Eindhoven en Maastricht).

De prestaties worden jaarlijks gemeten aan de hand van een brede reeks criteria. Aan bod komt onder meer de klanttevredenheid, ook op het gebied van aftersales. Verder is er een kritische blik op de kwaliteit van de verschillende bedrijfsprocessen, met inbegrip van de werkplaats. Bezoek door een mystery shopper is onderdeel van de procedure. De winnaar is degene die aan het einde van de competitie de hoogste totaalscore heeft. Tussenstanden worden elke maand gecommuniceerd. Dat motiveert volgens de importeur het hele jaar om achterstanden in te halen of voorsprongen te verdedigen. “Hierdoor is de Porsche Excellence Cup een sterke en aantoonbare drijfveer voor verder verhogen van de kwaliteit en klanttevredenheid.”

Tags: ,

Marcel van de Lustgraaf op ICT…Belgische autodealer op 0,5%…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties