bekeken: 3047 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,58)

Porsche Centrum Twente opent classicafdeling

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 januari 2012, 10:06

Leestijd: < 1 minuut

De vestiging van Porsche Centrum Twente in Enter gaat zich meer richten op klassiekers. Grondlegger Edwin Lammertink heeft wat afstand genomen van de verkoop van nieuwe auto’s om zich nog meer bezig te houden met de historie van Porsche en de restauratie van de auto’s. Het Porsche Classic Centrum wordt op korte termijn geopend.

In het door Pon Porsche Import officieel erkende Classic Center kunnen belangstellenden, behalve voor de restauratie, ook terecht voor de aanschaf van een klassieke Porsche. Lammertink: “Het wordt een eigen wereld voor Porsche Classics. Niet alleen voor de regio Twente, maar voor heel Nederland. Ik voel mij al heel lang aangetrokken tot Porsche door de degelijkheid en de perfectie, het motorconcept dat al meer dan veertig jaar de absolute top is, maar ook door het lijnenspel. Vanuit welke hoek je de auto ook bekijkt, hij blijft fascineren.”

Het servicecentrum voor Porsche in het Twentse Enter is sinds 1 december ook officieel dealer geworden. Lees er hier alles over >>

Tags: , , , ,

Tweede Autorob openNieuwe klacht Volvo-reclame…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties