fbpx
bekeken: 2003 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

PPG: kleurmengen met de Moonwalk

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 27 juni 2019, 12:12

Leestijd: < 1 minuut

Onder de noemer Moonwalk presenteert PPG een nieuwe oplossing voor het mengen van coatings. De fabrikant belooft minder materiaalafval, meer productieve arbeidstijd en een schonere werkomgeving.

Gedurende de ontwikkelingsperiode, waarbij R&D-ingenieurs, technici uit het veld en pilot-klanten betrokken waren, lag de focus op de knelpunten van gebruikers. Het resultaat is volgens PPG geschikt voor elke mengkamer.

Paintmanager

Het standaardpakket bevat een Touchmix-computer met de meest recente Paintmanager-software, een ultra-accurate weegschaal en een labelprinter. Ook is voorzien in installatie, training en drie jaar garantie op de mengmachine en ondersteuning (eventueel te verlengen tot vijf jaar). Het materiaalgebruik wordt geoptimaliseerd dankzij de volgens PPG druppelvrije, nauwkeurige mengmethode. De gemengde lak is meteen klaar voor gebruik. “Minder afval, meer productieve arbeidstijd, geen knoeiboel in de mengruimte. Dat geeft onmiddellijk meer efficiëntie, kwaliteit, productiviteit en tevreden werknemers aan elk schadeherstelbedrijf”, zegt projectleider Alban d’Epenoux.

In de komende editie brengt Aftersales Magazine een uitgebreid achtergrondartikel over Moonwalk.

Tags: , , , ,

Omzetrecord voor beursreus…NDC mediagroep: occasionsite…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties