fbpx
bekeken: 819 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

PSA lanceert occasionlabel Spoticar

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 16 mei 2019, 14:50

Leestijd: < 1 minuut

Groupe PSA brengt met Spoticar een nieuw label op de markt voor de verkoop van occasions door het dealerkanaal.

spoticar“Met Spoticar vestigt Groupe PSA zich als een multimerkpartij voor gebruikte voertuigen”, legt Marc Lechantre uit. “Het biedt onze klanten een stressvrije ervaring, of ze hun tweedehands auto nu online willen kopen, bij een dealer, of thuisbezorgd willen hebben.”

Acht labels

Binnen Groupe PSA zijn acht occasionlabels actief. Spoticar moet deze gaan vervangen, met uitzondering van het DS Certified-label. Dit label blijft in gebruik voor klanten in het premiumsegment. Groupe PSA brengt het aanbod samen op één platform en geven klanten zodoende een bredere keuze in voertuigen en diensten. Onderdeel van de service is een garantie voor een jaar, of 15.000 kilometer en een niet-goed-geld-teruggarantie.

Europees

Het label wordt in eerste instantie in Frankrijk gelanceerd. Later dit jaar zal het in elf Europese landen worden uitgerold, waaronder Nederland.

Bij de lancering van Spoticar spreekt Groupe PSA de ambitie uit om in 2021 meer dan een miljoen tweedehands auto’s aan de man te brengen. Groupe PSA schat de globale occasionmarkt in op 150 miljoen stuks, waarvan Groupe PSA er nu jaarlijks 800.000 doet.

Tags: , ,

Plan-IT gecertificeerd voor…Quinton Hazell terug bij Paul…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties