bekeken: 1160 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Rally levert Opkikker 85.000 euro op

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 april 2018, 11:57

Leestijd: < 1 minuut

Mede dankzij een flink aantal sponsors uit de autobranche hebben de deelnemers aan de derde Main Energie Business Challenge een formidabele cheque van ruim 82.000 euro, plus een extra bijdrage van 4500 euro kunnen overhandigen aan de Stichting Opkikker.

main-energie-business-challengeIn totaal deden 27 teams aan de Challenge mee, die de deelnemers van Almere naar Berlijn voerde en terug. Ondergetekende maakte deel uit van Team 036, dat met twee Mercedessen 180 Estate aan de start verscheen. De auto’s waren beschikbaar gesteld door Mercedes-Benz Nederland.

Flagship store

In Berlijn werd onder andere een bezoek gebracht aan Europa’s grootste dealervestging, de 34.000 vierkante meter grote flagship store van Mercedes-Benz/smart Am Salzufer. Aanstaande vrijdag leest u op Aftersales Plus een uitgebreid verslag van dit bezoek.

Tweede plaats

Vanuit de autobranche werd Team 036 gesponsord door Autec-VLT, Nijboer Blijstra Techniek, Inter-Sprint, Kwik-Fit, Pioneer, Group Auto, Autotechnica uit Amsterdam, Koskamp, GHS Automotive, iGarage. WESP, Straight en Diks Autoverhuur.

De tweede Mercedes werd gesponsord door een keur aan niet aan de autobranche gerelateerde sponsoren. Beide auto’s haalden, ondanks een onverwachte sneeuwbui op de terugreis, op tijd de finish. Met dank aan de sponsoren werd een mooie tweede plaats veroverd. Team 011, onder aanvoering van KFC-ondernemer Sander Maas, bracht net iets meer geld binnen en werd daarmee de winnaar van deze derde Main Energie Business Challenge.

Tags: , ,

Gómez Y Maseland leidt…Autobinck neemt Fleet Support…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties