bekeken: 1902 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Raymond Crezee partner bij ABC-Automotive

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 januari 2019, 14:49

Leestijd: < 1 minuut

Raymond Crezee is per 1 januari partner geworden bij adviesbureau ABC-Automotive. Zijn komst is mede ingegeven door het vertrek, op een nog te bepalen latere termijn, van oprichter Jur Ooijman.

De 58-jarige Crezee brengt ruime automotive ervaring in, die van dienst zal zijn bij de uitbouw van het merkspecialistnetwerk bij ABC Automotive. Zo was Crezee directeur van Citroën-vestigingen in Hilversum en Amsterdam en was hij in diverse managementfuncties actief bij de Nederlandse Citroën-importeur.

Vetos

Een contact met Ooijman dat vorig jaar bij toeval ontstond, mondde de maanden daarna uit in de beslissing om bij ABC-Automotive medeaandeelhouder te worden. Het zeventien jaar geleden door Ooijman gestarte consultancybedrijf is gespecialiseerd in het opzetten, uitvoeren en begeleiden van merkspecialistische formules. Inmiddels zijn dat Vetos (Vereniging Toyota Specialisten), PCA (Peugeot, Citroën) en MBSG (Mercedes-Benz). Het adviesbureau is met zijn formules ook op de Belgische markt actief. “Jur heeft ontzettend lopen pionieren met het merkspecialisme”, zegt Crezee. “In de loop der tijd is een netwerk ontstaan dat voor mij een mooie basis is om verdere uitbouw te realiseren.” Crezee denkt onder meer aan LinkedIn als podium om de bekendheid van het specialisme te vergroten.

Tijd voor tekenen: aandeelhouders Patrick van Beek, Raymond Crezee en Jur Ooijman.

Tags: , , , ,

Fiat geeft 5 jaar garantie…Column Barry Hegeman: Stroom…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties