bekeken: 3582 x
Waardeer dit artikel:
611 votes, average: 2,70 out of 5611 votes, average: 2,70 out of 5611 votes, average: 2,70 out of 5611 votes, average: 2,70 out of 5611 votes, average: 2,70 out of 5
(2,70)
(Inloggen is vereist)

Rema Tiptop en Vrooam naar Venray

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 8 november 2012, 14:03

Leestijd: 1 minuut

Ook Rema Tiptop en Vrooam zullen dit jaar deelnemen aan Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs Venray, wat op 11, 12 en 13 december georganiseerd wordt. Tijdens de vorige editie werden vooral de grote grossiers gemist.

Beursorganisator Roderick van der Heiden: “Juist hierom zijn wij zo blij met de deelname van Vrooam met haar lokale grossiers Tinnemans, Heijl en Keulen. Op deze manier ontstaat er een breder deelnemersveld aan deze beurs. Dit is ook voor de bezoekers interessant.”
Naast Rema Tiptop en Vrooam hebben zich in eerder stadium onderandere Autec, Facom, Snap On, Glasstech en Kristal Coatings ingeschreven.

Evenementenhal Venray is de afgelopen maanden flink verbouwd, waardoor er nu 30.000 vierkante meter beursoppervlak beschikbaar is. “Uiteraard met de intentie dat we deze in de toekomst volledig automotive kunnen maken.”

Demonstreren

Op de tweede editie van de vakbeurs laat Rema Tiptop een overzicht van producten en diensten laten zien. “Denk aan uitleg in zake TPMS en de introductie van een ATF Service station”, aldus commercieel directeur Bart Boerboom. “Met het samenvoegen van de equipmentdivisie van Rema Tiptop en Oskamp Equipment hebben we veel te vertellen aan onze klanten. Hiervoor is een vakbeurs een uitermate sterk medium.”

Cijfers

Vorig jaar bezochten 4.848 mensen Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Venray. Van de bezoekers was 55 procent directeur-eigenaar en in totaal was 74 procent van de bezoekers inkoopbevoegd. De meeste bezoekers (96 procent) kwamen uit Gelderland, Brabant en Limburg.

Tags: , , , , , ,

100.000 reviews…Acea vraagt Europa hulp
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties