bekeken: 595 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Renault-olie RN17 van Wolf Lubricants

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 22 juni 2020, 09:18

Leestijd: < 1 minuut

Als een van de eerste onafhankelijke producenten komt Wolf Lubricants met RN17-goedgekeurde motoroliën voor Renault-voertuigen. Ze zijn ontwikkeld voor een groeiend marktsegment, met name in West-Europa.

De K9K-serie motoren van Renault drijven inmiddels meer dan tien miljoen voertuigen aan. Ook is deze motorolie geschikt voor veel modellen van aanverwante OEM’s, zoals Nissan en Dacia.

Bij de nieuwe RN17-olieën van Wolf Lubricants gaat om twee varianten:

– de 65635 Official Tech 0W20 C5 RFE, een ultralaag viscose synthetische motorolie voor gebruik in de nieuwste Renault-diesels met roetfilter. Deze is alleen geschikt voor motoren die zijn aangepast om het brandstofverbruik te verminderen. Bovendien kan de motorolie worden gebruikt in alle motoren waarvoor de nieuwe ACEA low SAPS-specificatie C5 vereist is.

– 65637 Official Tech 5W30 C3 RN, een synthetische olie voor een schonere en beter presterende motor, zonder dat snellere verversing nodig is. De olie voldoet volgens Wolf Lubricants aan de normen van RN17 voor oxidatieremming, slijtagepreventie van de kleppenbediening en reinheid van zuigers.

Official Tech 5W30 C3 RN voldoet aan de eisen van Renault voor een 5W-30 mid SAPS (sulfaatas, fosfor en zwavel) onderhoudsvulling voor benzine- en EURO 6-dieselvoertuigen. Verschillende Dacia- en Renault-modellen zijn ermee te onderhouden. De olie heeft verder officiële Duitse OEM-goedkeuringen van BMW en voldoet aan specificaties van GM en Fiat.

Hoger rendement dealer door…Turbo’s Hoet gaat…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties