bekeken: 1150 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Reportage: schadeklus voor broer en zus

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 20 december 2017, 12:31

Leestijd: < 1 minuut

Auto- & Truckschade Munsters werkt al decennia buiten de gestuurde schade en opereert zonder overkoepelende formule. Het zijn geen belemmeringen gebleken voor succes. Komend jaar neemt de familieonderneming een tweede locatie in bedrijf.

Het huidige pand staat er sinds 2006. Het herbergt twee spuitcabines voor personenwagens en vijf voor alle mogelijke zwaartransportmiddelen. Ook is een spuitcabine gereserveerd voor industriële toepassingen. Met het oog daarop bevat het assortiment meerdere industriële lakken.

Wat destijds de juiste maatvoering leek, is inmiddels te klein geworden. Een paar honderd meter verderop verrijst daarom momenteel een tweede vestiging. Groter (ruim 4500 meter bebouwd) dan het huidige (vierduizend). Doel is het pand vóór de bouwvak van 2018 operationeel te hebben, zodat er dan trailers – zowel nieuw als gebruikt – gespoten kunnen worden. Ook voor spuitwerk aan koeltrailers, schuifvloertrailers, plywoodtrailers, trein-, tramstellen en zeecontainers is er plek. In de bestaande vestiging ontstaat daardoor meer ruimte voor schadeherstel van personenvervoer en spuitwerk en/of schadeherstel aan trucks.

Lees de hele bedrijfsreportage in de nieuwe, 8 december verschenen editie van Aftersales Magazine.

 

 

Tags: , , ,

Van Doornspeek nieuwe…Disruptieve retail van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties