57.000 deelnemers Winterwasweken

De actie van Bovag om het autowassen in de winter te promoten heeft 57.000 mensen ertoe kunnen bewegen de voucher te verzilveren via de speciale website.

Onder de ruim tachtig deelnemende Bovag-autowas- en -poetsbedrijven zijn in totaal 414.800 kanskaarten verspreid om in januari uit te delen aan hun klanten. Bovag laat weten dat er daarvan exact 56.827 online zijn verzilverd door consumenten. Dat betekent een conversie van 13,7 procent.

Altijd prijs

Deelnemers aan de winactie hadden altijd prijs: elke kanskaart was goed voor een tijdelijk abonnement op een krant naar keuze, een reisvoucher van 50 euro en een gratis tweede kaartje voor een dagje uit. Naast tientallen extra prijzen, zoals dakkoffers en navigatiesystemen, werden in januari elke week twee hoofdprijzen verloot: een stedentrip naar keuze van Tjingo en een vakantie bij CenterParcs. Deze prijzen zijn gewonnen door klanten van Effe Wassen, BOB Autowas, Carwash & Co, Washin7, Carwash Westland, Auto West en Autobedrijf van der Jagt en Willemse.

Superhoofdprijs

Van de 57.000 deelnemende klanten willen er ruim 19.000 in de toekomst informatie en aanbiedingen ontvangen van het autowas- of poetsbedrijf waar zij de kanskaart hadden gekregen. Daarnaast willen ruim 28.500 consumenten meedingen naar de superhoofdprijs, een cheque van 10.000 euro voor een auto naar keuze op Viabovag.nl. De winnaar van die cheque wordt eind februari bekendgemaakt.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.