Adams directeur Bridgestone Benelux

Bridgestone Europe heeft Tom Adams aangesteld als algemeen directeur voor de Benelux en Frankrijk. De 44-jarige Belg volgt Benoît Raulin op, die de functie vervulde sinds september 2012.

tom-adamsTom Adams heeft twintig jaar ervaring bij Bridgestone. Hij vervulde verschillende functies binnen de groep in België, Frankrijk en Polen. Tussen 2012 en 2016 was Adams aangesteld als directeur van de consumentenafdeling, tot 2013 voor de regio Oost-Europa en daarna tot 2016 voor Frankrijk en de Benelux. De afgelopen twee jaar stond hij aan het hoofd van de salesdirectie Consumenten Europa voor de vervangingsmarkten.

Speedy

Tijdens zijn periode binnen de Franse consumentenafdeling speelde Adams een actieve rol bij de overname van het Speedy-netwerk. Adams heeft een masterdiploma Toegepaste Economie, Internationaal Management en Marketing. Benoît Raulin gaat de functie uitoefenen van vicevoorzitter belast met fusies, overnames en partnerschappen in de EMEA-zone (Europa, Afrika, Midden-Oosten, Rusland). Benoît heeft meer dan 27 jaar ervaring binnen de Bridgestone groep.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †