Bas van der Wal PR-manager Citroën Nederland

Citroën Nederland heeft Bas van der Wal per 1 augustus aangesteld als nieuwe PR-manager. Hij volgt Anne Lobbes op, die binnen de onderneming de functie van Marketing en Communications Manager reeds vervult.

Hij omschrijft de Franse autofabrikant als “een innovatief en inspirerend merk, dat comfort en expressief design als kernwaarden heeft.”

Als nieuwe pr-verantwoordelijke brengt Van der Wal een ruime ervaring mee uit eerdere functies in de automotive. Hij vervulde die bij merken als Mercedes-Benz, Fiat-Chrysler, Jeep en Dodge en Jaguar Land Rover. Bij KPN verbreedde hij zijn blik op digitale communicatie. Ook was hij enkele jaren actief met een eigen bureau op het gebied van PR & Communicatie. De afgelopen twee jaar coördineerde Van der Wal vanuit Brussel de Europese PR-activiteiten van bandenfabrikant Goodyear (met de merken Goodyear en Dunlop).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *