Bastiaan de Groot directeur Peugeot NL

Bastiaan de Groot (43) zal per 1 januari 2020 benoemd worden tot nieuwe managing director van Peugeot Nederland. De Groot is sinds begin dit jaar in ons land verantwoordelijk voor Citroën Marketing.

Voordat hij toetrad tot de Groupe PSA had hij negen jaar (internationale) ervaring opgedaan binnen FCA. In zijn laatste functies was De Groot eerst CEO van FCA Nordics en vervolgens verantwoordelijk voor FCA in Nederland. Hij neemt de positie over van Rick Hermanns, die zijn carrière buiten de Groupe PSA vervolgt. Binnenkort zal de nieuwe marketingdirecteur Citroën Nederland benoemd worden – en daarmee de opvolger van Bastiaan de Groot.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.