Betalingen Carnext.com via Adyen

Occasionplatform Carnext.com heeft een samenwerking gesloten met betalingsplatform Adyen, waardoor het binnenkort snelle, naadloze betalingsdiensten kan aanbieden, geïntegreerd in de Carnext.com-marktplaats.

Maarten van Neerven, financieel directeur van CarNext.com: “Om klanten het vertrouwen te geven om een grote aankoop zoals een auto online af te ronden, moeten ze toegang hebben tot snelle, veilige en naadloze betalingsmogelijkheden. Het is daarom geweldig om met Adyen samen te werken en hun innovatieve betalingsinfrastructuur binnen de CarNext.com marktplaats te verankeren. Dit is de eerste keer dat een online auto marktplaats dit soort snelle betalingen aanbiedt en is een ander voorbeeld van hoe onze e-commerce strategie de traditionele gebruikte auto markt verstoort.”

Naadloos

Commercieel directeur Roelant Prins van Adyen: “We werken samen met onze handelaars om ervoor te zorgen dat ze hun klanten een naadloze betalingservaring kunnen bieden. Voor internationaal opererende webwinkeliers als CarNext.com kan de service aan klanten met hun lokale voorkeursbetaalmethoden ingewikkeld worden. Wij lossen dat op met ons ene platform.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.