Frans Ober leidt AutoBinck-dealer Noteboom

Frans Ober is per 1 december de nieuwe algemeen directeur van Autobedrijf Noteboom, dealer van de merken Hyundai, Mitsubishi, Citroën en DS met drie vestigingen in de regio Rotterdam. Hij volgt daarmee Arie Hartog op, die met pensioen gaat.

Noteboom maakt onderdeel uit van AutoBinck Car Distribution & Retail (ACDR) en heeft vestigingen in Rotterdam, Spijkenisse en Barendrecht. Niek Hertsenberg, CEO ACDR: “Frans Ober is een automotive retailer in hart en nieren en werkt al 9 jaar binnen AutoBinck Group. Hij is een goed bestuurder en ervaren contractpartner voor importeurs. Voor ons is hij dan ook de ideale opvolger van Arie Hartog. Zijn kennis en ervaring zijn zeer waardevol voor de organisatie.”

VMD Groep

Frans Ober was voorheen algemeen directeur van BMW- en Mini-dealer VMD Groep, dat AutoBinck Group eind oktober heeft verkocht aan Dusseldorp Automotive. “Deze nieuwe aanstelling binnen AutoBinck Group is een mooie stap en betreft een interessante en uitdagende functie. Ik kijk ernaar uit om het succesvolle beleid van Arie voort te zetten.”

Arie Hartog heeft een lange staat van dienst binnen ACDR en is sinds 1987 verbonden aan Noteboom. “Hij gaat met welverdiend pensioen”, stelt Hertsenberg. “Dankzij Hartog zijn de dealeractiviteiten in de regio Rotterdam tot stand gekomen. Iedereen kent hem daar en hij heeft de zaken altijd gerund als ware het zijn eigen ondernemingen. Een mooie staat van dienst met goede resultaten.”

In de maand december nemen Frans Ober en Arie Hartog de tijd om de zaken over te dragen. Vervolgens gaat Arie Hartog op 1 januari 2023 officieel met pensioen.

 • 5 december 2022 om 16:34
  Permalink

  Van harte kerel en veel succes !

  We komen elkaar wel weer tegen. 🙂

  Groet,

  Wilfred

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *