Huub van den Brule verlaat Stern

Na 41 dienstjaren bij Stern zal Huub van den Brule, algemeen directeur van de Renault- en Nissan-dealeractiviteiten van Stern, de onderneming verlaten. Op 1 juni 2021 bereikte hij de pensioengerechtigde leeftijd, waarna hij nog een jaar lang aanbleef om zijn opvolging zeker te stellen.

Vanaf 1 juli aanstaande worden zijn operationele taken voortgezet door Astrid Karthaus (aftersales) en Bas Bijl (sales). Beiden zijn al geruime tijd in dienst van Stern. Zij rapporteren voortaan aan Matthieu Snel, directeur van de divisie Stern Automotive, waarin alle dealeractiviteiten van Stern zijn ondergebracht.

Dienstjaren

Huub van den Brule kwam op 1 juni 1981 in dienst bij Renault-dealer Fassbender-Valks in Schijndel. In juli 2002 nam Stern de Fassam Groep over in Zuid-Nederland, waaronder vijf Renault-autobedrijven, twee Chrysler-dealerbedrijven, een autoschadeherstelbedrijf, twee benzinestations en onroerend goed.

In dienst van Stern heeft Huub van den Brule vervolgens verschillende managementposities bekleed, waaronder de laatste achttien jaar als algemeen directeur van de Renault-dealervestigingen van Stern. Hij was tevens lid van de groepsraad van Stern, het operationeel besturingsorgaan van de groep.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.