Van Mossel neemt Geba Auto over

Geba Auto in Tynaarlo wordt per 1 september overgenomen door de Van Mossel Automotive Groep.

Van Mossel krijgt daarmee een derde vestiging voor Jaguar Land Rover. Van Mossel had al Jaguar Land Rover-vestigingen in Apeldoorn en Zwolle. De vestiging in Tynaarlo gaat verder onder de naam Van Mossel Jaguar Land Rover Tynaarlo.

Passie voor auto’s

Eric Berkhof, algemeen directeur van Van Mossel over de overname: “Door de toevoeging van deze vestiging aan ons autobedrijf bevinden we ons op drie strategische locaties in Drenthe, Overijssel en Gelderland met de merken Jaguar en Land Rover. We zijn verheugd te kunnen melden dat we naast het mooie merk Land Rover ook het merk Jaguar mogen gaan voeren vanuit deze vestiging. Wij zijn zeer trots om hiermee aan de slag te gaan. Als ambitieus en internationaal georiënteerd familiebedrijf geloven wij sterk in synergie en krachtenbundeling. Daarbij kunnen we onze klanten het totale gamma in automobiliteit bieden. De vestiging zelf kent een bekwame groep vakmensen met relevante ervaring. En, zeker niet onbelangrijk: zij hebben passie voor auto’s en zetten zich vanaf heden graag voor 100 procent in voor onze groep. Een nieuwe klantenschare zal kennis maken met onze filosofie: Van Mossel biedt meer dan u verwacht.” Algemeen directeur van Geba Auto, Mattijn Gelissen is blij dat hij zijn bedrijf kan overdragen aan Van Mossel. “Ik weet zeker dat mijn geweldige team in goede handen is. De klanten blijven verzekerd van de service en klantgerichtheid temeer omdat het volledige team zal blijven. Daarnaast kunnen de klanten profiteren van de overige diensten die onder de groep vallen.”

Van Mossel Groep

De Van Mossel Groep is de derde dealerholding van Nederland in grootte, na Stern en PGA. De Van Mossel Groep telt 69 vestigingen en is onder meer dealer van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, Peugeot, Citroën, DS, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford en Opel. Daarnaast heeft Van Mossel een eigen keten schadeherstelbedrijven. Ook International Car Lease Holding maakt deel uit van de Van Mossel Automotive Groep.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3836 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters