MT Hyundai Nederland compleet

Met de komst van William van Leeuwen (foto rechts) als manager fleetsales & leasing, en Jasper Peddemors (foto links) als manager dealer development is het managementteam van Hyundai Motor Nederland, onder leiding van de onlangs aangetreden Tjalling Hollander, compleet.

Hollander over de komst van de twee managers: “We willen onze positie in de fleet- en leasekanalen nog verder verstevigen en met het meest brede palet aan aandrijflijnen – 100 procent elektrisch, waterstof-elektrisch, hybride, plug-in hybride, mild hybride en benzinemotoren – zien we voor ons merk veel potentie.”

Tjalling Hollander vervolgt: “William van Leeuwen is met zijn ervaren achtergrond in de fleet- en leasewereld de aangewezen persoon om de resultaten van Hyundai in deze markt naar een hoger plan te brengen. Jasper Peddemors brengt een solide ervaring op het gebied van dealer development mee en staat voor de uitdaging om het merk en de dealerorganisatie nog beter op elkaar te laten aansluiten en de komende jaren bij te dragen aan de gewenste groei.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2804 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *