Roland van Banning directeur Mitsubishi Nederland

Roland van Banning (1973) is per 1 juli 2021 aangesteld als algemeen directeur van Mitsubishi Motor Sales Nederland. Hij volgt Frank Krol op, die per diezelfde datum is benoemd tot president en ceo bij Mitsubishi Motors Europe.

Roland van Banning werkt al sinds 2007 voor Mitsubishi Nederland. Voor deze benoeming was hij actief als salesmanager en daarvoor als manager productmarketing. “Ik kijk ernaar uit samen met de Nederlandse dealers en de collega’s van Mitsubishi Motors te werken aan een succesvolle toekomst met onze net geïntroduceerde Eclipse Cross PHEV en nieuwe plannen als solide basis”, aldus Van Banning.

Na de bekendmaking eerder dit jaar dat Mitsubishi Motors actief blijft op de Nederlandse markt voor zowel sales als aftersales, ondergaat de fabrieksimporteur de komende tijd een aantal wijzigingen om zich voor te bereiden op nieuwe Mitsubishi-modellen die onder de Alliantie voor de Europese markt worden ontwikkeld en gebouwd.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3518 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.