UnameIT start met digital marketing

Automotive softwarebedrijf UnameIT breidt zijn activiteiten uit met de businessunit Marble Digital Marketing Solutions. General manager wordt Frank Ruygrok, die begin mei is gestart in zijn nieuwe rol.

UnameIT levert onder meer het leadmanagementsysteem Lef en het crm-systeem Sam. “Wij hebben in de afgelopen periode een forse groei doorgemaakt”, zegt Robert Adelerhof, managing director. “Het is nu tijd voor een volgende stap, naar de online automotive. Die ligt dicht bij ons DNA, waar innovatie en vernieuwing een belangrijke plaats innemen.” Tijdens het UnameIT Live event is begin dit jaar Marble bij de klanten geïntroduceerd. Op grond van de reacties is afgelopen maanden, samen met een aantal key accounts, gewerkt aan een productportfolio. Daarmee gaat het bederijf nu de markt op.

Kansen online

Ruygrok verwacht dat de online showroom de komende jaren een steeds grotere en belangrijkere rol zal spelen. “Ik zie daar veel kansen die we met Marble en de expertise en klantenkring van UnameIT kunnen verzilveren.” Met het oog daarop is Marble de samenwerking aangegaan met het Engelse Gforces, dat veel ervaring heeft op het vlak van digital marketing. Marble wil uitgroeien tot dé aanbieder van digital-marketingdiensten in de automotive sector. Momenteel wordt gewerkt aan een nieuwe website en huisstijl en vinden gesprekken plaats met kandidaten om diverse vacatures in te vullen.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †