Van Mossel ook in West-Vlaanderen

Van Mossel Automotive Groep in België, met hoofdkantoor in Antwerpen, breidt uit naar West-Vlaanderen door een 50 procentsbelang te nemen in Renault- en Dacia-dealer Devos-Capoen.

Devos-Capoen heeft Renault-vestigingen in Kuurne, Roeselare en Menen, en Dacia-vestigingen in Kortrijk, Roeselare en Menen. Daarnaast bezit het familiebedrijf een occasiecenter in Kuurne. Na goedkleuring door de mededingingsautoriteiten zal de naam wijzigen in Van Mossel Devos-Capoen.

Vlaanderen

“Met deze joint venture voegen we met Renault en Dacia opnieuw twee nieuwe merken toe aan ons merkenportfolio in België. Nu we ook in West-Vlaanderen aanwezig zijn als dealerbedrijf kunnen we iedereen in Vlaanderen bedienen”, zegt Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep. “Met onze leasingmaatschappij Westlease waren we al aanwezig in Deerlijk, dus deze toevoeging is een belangrijke strategische aanvulling en uitbreiding van ons gebied.”

Samenwerking

“De constant evoluerende markt vergt veel van een organisatie”, zegt Johan Devos. “Na uitgebreide gesprekken kwamen we tot de conclusie dat de samenwerking met Van Mossel onze organisatie enkel ten goede komt.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2902 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *