bekeken: 2707 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Revisiebedrijven presenteren ruildelen.nl

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 14 juni 2017, 10:09

Leestijd: < 1 minuut

Op de Rematec revisiebeurs, van 18 tot 20 juni in Amsterdam Rai, lanceert motorenfabriek De Sutter met elf andere revisiebedrijven Ruildelen.nl, een webshop voor onder meer ruilmotoren, -versnellingsbakken en -cilinderkoppen.

Initiatiefnemer is Jean-Paul Borsten, die met de lancering een jubileumjaar inluidt, want het revisiebedrijf De Sutter, opgericht in 1917 door de opa van Jean-Paul Borsten, bestaat dit jaar honderd jaar. Voor de webshop heeft Jean-Paul Borsten partners gezocht die het eigen aanbod aan ruilmotoren aanvullen met onder meer versnellingsbakken, verstuivers en cilinderkoppen. Nieuwe partners kunnen zich ook nog aansluiten. Jean-Paul Borsten: “We zijn wel selectief geweest op het gebied van kwaliteit en specialisme. We gaan op de Rematec-beurs eerst die lancering doen en zoeken op termijn wel naar uitbreiding.”

Assortiment

Het aanbod bestaat in aanvang uit zo’n 2500 producten. Sommige onderdelen reviseert De Sutter zelf, andere worden geleverd vanuit partnerbedrijven. Borsten wil uiteindelijk een compleet assortiment veelgevraagde ruildelen voor autobedrijven. Jean-Paul Borsten: “Het aantal onderdelen en specificaties waaiert steeds verder uit. Als je een constant hoog kwaliteitsniveau nastreeft, marktconforme prijzen wil bieden én een compleet aanbod, dan moet je als revisiebedrijf niet alles alleen willen doen.”

Garantie

Elk autobedrijf kan straks op ruildelen.nl terecht voor ruildelen. Jean-Paul Borsten erkent dat de markt voor revisieonderdelen wel wat harder mag groeien, maar ziet ook dat er wel steeds meer bewustwording komt in de branche dat revisie een duurzaam alternatief is voor nieuwe onderdelen. De onderdelen op ruildelen.nl worden geleverd met Bovag-garantie, en kunnen altijd geruild worden, mocht het onderdeel toch niet het juiste zijn. “Die Bovag-garantie geven we zelf, dus reken maar dat we ervoor zorgen dat we alleen werken met gerenommeerde leveranciers, die we door en door kennen, als ondernemer en als vakman.”

Tags: , , , ,

Menso Stel vertrekt, Berend…Een nieuwe standaard voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties