fbpx
bekeken: 569 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Rhion en Openclaims partners in schadeherstel

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 31 augustus 2020, 13:49

Leestijd: < 1 minuut

Rhion Versicherung AG, de van oorsprong Duitse verzekeraar op de Nederlandse markt, gaat een partnership aan met Openclaims voor het afwikkelen en herstellen van zijn autoschades.

Na enkele maanden voorbereiding werd deze partnership afgelopen week feestelijk bezegeld in Eindhoven, de thuisbasis van Rhion. De onderneming is sinds 2019 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. Dat gebeurt uitsluitend in samenwerking met bij de NVGA aangesloten gevolmachtigd agenten. Voor het afwikkelen van autoschades is nu de samenwerking aangegaan met Openclaims, leverancier van software voor de verzekerings- en herstelmarkt.

Nieuw schadeproces

De samenwerking moet ertoe leiden dat Rhion een compleet nieuw schadeproces kan aanbieden, dat zich volledig richt op de klant. Berend Jan Tempelman, managing director: “Wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om onze volmachtpartners en eindklanten te ontzorgen. Het Openclaims platform geeft ons de tools én de inzichten die wij hiervoor nodig hebben.” Het platform dient als basis voor alle communicatie- en datastromen tussen de betrokken partijen.

Functionaliteit

“De visies van Rhion en Openclaims liggen duidelijk op één lijn. Het platform is daarom qua functionaliteit bij uitstek geschikt om Rhion te ondersteunen bij het samen met haar aangesloten volmachten inrichten van een efficiënt en klantgericht schadeproces”, zegt Lex Orie, cco bij Openclaims.

Tags: , , , ,

Amazon gunt Mercedes megaorderEV blijft duur voor fabrikant…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties