bekeken: 2757 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Rik Neeleman weg bij Paint Supplies BeNeLux

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 23 oktober 2018, 16:44

Leestijd: < 1 minuut

Na een loopbaan van ruim dertig jaar in de Nederlandse schadeherstelbranche, meest recent bij Paint Supplies BeNeLux, stapt Rik Neeleman (51) over naar een geheel andere sector: die van trainingen aan melkveehouders, veeartsen en adviseurs.

Neeleman treedt per 5 november als commercieel directeur in dienst bij CowSignals Training Company, gevestigd in Bergharen. Het bedrijf heeft vierhonderd trainers opgeleid die in meer dan vijftig landen workshops geven. Ook is een tiental specialisatie-onderwerpen beschikbaar als live en online training.

Internationale component

“Bijna vier jaar heb ik mij met veel plezier ingezet voor Paint Supplies BeNeLux, en daarmee voor de merken van Valspar (Sherwin-Williams) en ColorMatic (Motip Dupli). Maar in mijn huidige functie heb ik de internationale component de laatste jaren gemist”, noemt Neeleman een van de redenen voor de overstap. Bovendien was er na een schadesectorloopbaan die in 1985 begon de behoefte om in een andere branche aan de slag te gaan.

Rik Neeleman werkte in diverse commerciële functies bij Sikkens, 3M, Akzonobel en ABS Autoherstel. Hij kwam in april 2015 als verantwoordelijke voor sales & business development in dienst bij Paint Supplies BeNeLux. Dit toen nieuwe bedrijf was importeur geworden van de lakmerken de Beer Refinishes en Octoral van Valspar Automotive (Sherwin-Williams) en de spuitbussen van ColorMatic (Motip Dupli). De onderneming uit Sliedrecht stond en staat onder leiding van algemeen directeur Ruud Livramento.

Tags: , , , , , ,

Ford past…Managers bij Continental…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties