bekeken: 819 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,60)

Rocar-Tech: Drive-Thru Equipment Event

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 6 juli 2020, 11:48

Leestijd: < 1 minuut

Equipmentleverancier Rocar-Tech organiseert op 16, 17 en 18 juli een drive-thru. In hun eigen auto kunnen bezoekers door het pand rijden en diverse machines en apparatuur werkend zien. Op deze manier sluit het open huis aan op de anderhalve-meterregel.

Na hun stapvoets rit langs bestaand en nieuw equipment passeren bezoekers op het buitenterrein een zes bij acht meter grote video wall. Deze toont diverse productpresentaties. Op het buitenterrein zijn ook drankjes en hapjes te nuttigen. In groepjes van maximaal vijf personen kunnen belangstellenden buiten hun auto, onder begeleiding van Rocar-Tech-medewerkers, nader kennismaken met de onderweg getoonde noviteiten. “We willen met onze drive-thru de zakelijke aspecten combineren met gezelligheid en ontmoeting, op een veilige en verantwoorde manier”, zegt directeur Jan Roozeboom.

Kalibreren

Het programma omvat live demo’s van BrainBee Digital ADAS (bekend om zijn ´kalibreren zonder ballenborden´) en de nieuwe Ravaglioli TD2.0WiFi uitlijner (´geen totempaal en bedieningskast´). Ook de nieuwste ontwikkelingen omtrent de BrainBee PMU 400 roetdeeltjesteller worden getoond. Verder biedt Rocar-Tech ‘drive-thru aanbiedingen’ en showroommodellen die direct zijn mee te nemen. Vermaak voor de jeugdige bezoeker is eveneens geregeld. Het Drive-Thru Equipment Event aan de Granaatstraat 38 in Hengelo vindt plaats op donderdag 16 en vrijdag 17 juli (15.00 tot 21.00 uur) en op zaterdag 18 juli (10.00 tot 16.00 uur).

Tags: , , , , ,

Database LexisNexis bundelt…Van den Enden nationaal…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties