fbpx
bekeken: 769 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Samenwerking Autoconnect en iGarage

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 13 februari 2020, 11:11

Leestijd: < 1 minuut

Autoconnect en iGarage hebben de handen inéén geslagen. Doel is autobedrijven nog beter gebruik te laten maken van de mogelijkheden om hun bedrijfs- en klantenprocessen te digitaliseren.

Autoconnect is ontwikkelaar en distributeur van het concept Electronic Vehicle Health Check (EVHC); iGarage is actief met het gelijknamige onderhoudsplatform en bijbehorende app. De strategische samenwerking betekent voor iGarage een belangrijke uitbreiding naar de Britse markt. Ook kan het de opmaat zijn naar andere marktsegmenten, zoals trucks en tweewielers. EVHC krijgt met de overeenkomst de mogelijkheid aan te sluiten bij het netwerk van iGarage. Behalve een groot aantal individuele autobedrijven zijn dat bijvoorbeeld ook Vakgarage en Profile Car & Tyreservice.

Videocheck

Örjan Frikkee (iGarage, rechts op de foto) en Eric Weijers (Autoconnect) waren al enige tijd samen aan de slag, middels een informele samenwerking die nu officieel bevestigd is. Een van de zaken waar op korte termijn al naar gekeken zal worden, is de mogelijkheid om de videocheck en dito offertemogelijkheid te integreren in de iGarage-app.

Tags: , , , , ,

Vallei Auto Groep met Bochane…Samenwerking Automechanika en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties