bekeken: 455 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Samenwerking Automechanika en revisiesector

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 13 februari 2020, 14:32

Leestijd: < 1 minuut

Om extra vorm en inhoud te geven aan het aspect ‘revisie’ in de automotive branche gaat de organisatie achter Automechanika Frankfurt (8 t/m 12 september) een samenwerking aan met de Automotive Parts Remanufacturers Association (APRA).

Beide partijen toetsen in aanloop naar de beurs, aan de hand van een reeks criteria, ondernemingen die zich (willen) profileren met hun ‘groene’ karakter. Wie daadwerkelijk relevante producten en diensten op dit vlak biedt, kan na goedkeuring rekenen op een groen logo op zijn stand. Ook kunnen belangstellenden vanaf half juli op de Automechanika-website, onder het tabje ‘Special Interest – Remanufacturing’, terecht voor informatie over deze specifieke bedrijven. Verder komt er in de beursweek een Automechanika Remanufacturing Day. Olaf Mußhoff, directeur van Automechanika Frankfurt: “In een tijd waarin klimaatverandering en natuurbescherming een bron van zorg vormen, zijn circulaire economie en revisie belangrijker dan ooit. Met APRA weten we ons verzekerd van een vooraanstaande expert op dit terrein.”

Circulaire economie

APRA bestaat sinds 1941 en is de enige wereldwijde koepel voor de revisiebranche. Van de ongeveer zeshonderd bedrijven die lid zijn bevinden zich er 120 in Europa. APRA ijvert voor een circulaire economie, met optimaal hergebruik van materialen.

Tags: ,

Samenwerking Autoconnect en…57.000 deelnemers…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties