bekeken: 1071 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Samenwerking Bynco en Pricewise

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 15 maart 2018, 10:54

Leestijd: < 1 minuut

Online occasionportal Bynco, een start-up van Autobinck, heeft een samenwerking gesloten met Pricewise voor het aanvragen en vergelijken van offertes voor een autolening.

“Met deze samenwerking maken we het nog eenvoudiger en transparanter om 100 procent online een auto aan te schaffen”, zegt algemeen manager van Bynco, Jeroen Veldman. “Het kopen van een auto is voor consumenten vaak een grote en lastige aankoop. Juist daarom is het van belang om alles zo eenvoudig en transparant mogelijk te houden. Met ons complete aanbod aan auto’s, de mogelijkheid tot inruilen en de nieuwe mogelijkheid tot financieren zetten we hierin de volgende stap.”

Toegankelijk

Bynco werd in februari 2017 gelanceerd als webshop voor jonge, gebruikte auto’s. “Het is altijd onze ambitie geweest om het kopen van een tweedehands auto eenvoudig maar vooral ook transparant te maken en daar horen diensten bij die de klant wenst”, aldus Veldman. “Door de samenwerking met Pricewise maken we ons concept nog toegankelijker. Geld lenen wil je natuurlijk zo verantwoord mogelijk doen. Pricewise vergelijkt daarom de beste leningen op rente en voorwaarden. We bieden dus bewust geen eigen financieringsproduct aan zoals veel autodealers doen, want transparantie en eerlijkheid staan bij ons voorop.”

Betalen met financiering

Het was al mogelijk om bij Bynco de auto met iDEAL af te rekenen. Het is nu ook mogelijk om een auto met financiering te kopen. De auto wordt dan een week gereserveerd. In deze periode kan bij Pricewise vrijblijvend een offerte worden opgevraagd. Na het invullen van de gegevens kunnen meerdere leningaanbieders worden vergeleken.

Tags: , , ,

Bilanovic van Autoprof naar…Toyota biedt onderhoud op maat
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties