bekeken: 1938 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Samenwerking Carprof en Servicebook

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 1 mei 2017, 15:57

Leestijd: < 1 minuut

Garageformule Carprof is een samenwerking aangegaan met het digitale onderhoudsplatform Servicebook. Daardoor kunnen autobedrijven (merkonafhankelijk en gebonden) die zijn aangesloten bij Carprof het voertuigonderhoud via een app toegankelijk maken voor hun klanten.

Op hun smartphone, tablet of desktop krijgen klanten zicht op de onderhoudshistorie. De werkzaamheden in de onderhoudsfacturen worden middels de app inzichtelijk gemaakt en weergegeven. Ongeacht het merk of model van hun auto kunnen klanten zien wat er gedaan is en nog moet gebeuren.

Achterliggende gedachte is dat transparantere diensten leiden tot een duurzame klantrelatie, die is gebaseerd op gegroeid vertrouwen. Bovendien is het voor de aftersalesafdelingen mogelijk om via de app te communiceren over het serviceplan van de auto of om bijvoorbeeld een werkplaatsafspraak te maken.

Kentekenkoppeling

De gegevens in de Servicebook-app worden aangevuld met de kentekenkoppeling vanuit VWE en door de klant zelf, die periodiek de kilometerstand invoert. De Carprof-versie van de Servicebook-app is beschikbaar voor de particuliere klanten van zo’n vijftig garages in Nederland.

Tags: , , , , ,

Toekomst voor beide: in de…Autoverkopen april stijgen 6…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties