bekeken: 4262 x
Waardeer dit artikel:
517 votes, average: 2,65 out of 5517 votes, average: 2,65 out of 5517 votes, average: 2,65 out of 5517 votes, average: 2,65 out of 5517 votes, average: 2,65 out of 5
(2,65)
(Inloggen is vereist)

Schadebedrijven bouwen tegen verdrukking in

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 december 2012, 09:52

Leestijd: 1 minuut

De schadeherstelmarkt mag onder druk staan, dat weerhield diverse ondernemers niet van grootste nieuwbouw de afgelopen maanden. Overtuigd van hun groeiperspectief zijn zij helemaal klaar voor de toekomst met een gloednieuw pand en moderne uitrusting.

Volgens directeur Henk Geerts van CAS Autoschade in Emmen is schaalvergroting en optimale efficiency cruciaal voor de continuïteit van een schadebedrijf. Sinds september huist hij in een gloednieuw bedrijfspand en is ook alvast rekening gehouden met de nodige groei. “We wilden geen bestaand pand, maar zelf nieuw bouwen op een goed zichtbare A1-locatie, die voldoende uitbreidingsmogelijkheden biedt.”

Meer transparantie Van Markus

Sinds november huist Autoschade Van Markus De Bilt in een compleet nieuw pand op bedrijvenpark Larenstein, dat nog volop door de gemeente wordt ontwikkeld. “Wij zijn hier als één van de eerste bedrijven van start gegaan en de zaken gaan prima. We hebben een relatief goed jaar achter de rug”, zegt directeur Rolph van Markus.

Het bedrijfspand van ABS Van Markus heeft een vloeroppervlak van ruim 1.200 vierkante meter op een perceel van 2.400 m2. “We hebben voor veel glas gekozen, omdat wij in al onze bedrijfsprocessen transparant willen zijn”, aldus Van Markus. Behalve de vestiging in De Bilt heeft Van Markus ook een vestiging in Zeist, die al in 2003 nieuw is gebouwd.

Upgrading in Duiven

ATH Schadeherstel Duiven pakte het iets anders aan en besloot een grootscheepse verbouwing door te voeren in hun bestaande pand. Achterstallig onderhoud, algehele upgrading en optimalisering van de routing, waren de belangrijkste redenen om zowel de binnen- als buitenkant grondig aan te pakken.

De verbouwing begon in 2010 en werd in vier fases voltooid. Zo werd de gevel grondig aangepakt en totaal gemoderniseerd, evenals de receptie en kantoorruimte. De werkplaats is aanzienlijk verbreed tot 1.100 vierkante meter zodat ruimte ontstond voor een nieuwe wasplaats en nieuwe installaties, zoals een infrarood droogarm, compressor en verlichting. Verder werd zo’n 300 vierkante meter bedrijfsruimte opgeofferd voor goed beveiligde parkeerruimte van 517 vierkante meter.

Lees hier het complete artikel in Aftersales Magazine nummer 12 >>

Tags: , , , , ,

Lakverbruik daalt gestaagVan der Goes ook Beste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties