Vier nieuwe franchisenemers Autotaalglas

Het netwerk van autoruitherstelketen Autotaalglas heeft de afgelopen periode vier nieuwe franchisenemers verwelkomd. Het gaat om bestaande vestigingen in Wageningen, Hengelo en Arnhem en in Gouda, en betreft overnames, bijvoorbeeld van vader op zoon, maar ook door derden. De keten telt 54 vestigingen.

Bij aanpassingen in het netwerk merkt commercieel directeur Martijn Zaal op dat er door het verminderde aantal reisbewegingen als gevolg van de anti-coronamaatregelen weliswaar minder herstellingen worden uitgevoerd, maar dat ruitherstel een modern ambacht is geworden, dat meer kennis en tijd vraagt. Hierin liggen dan ook kansen voor innovatieve ondernemers. “Ruiten zijn tegenwoordig integraal onderdeel van de carrosserie en het vergt meer vakmanschap en expertise om die vakkundig te vervangen”, aldus Martijn Zaal. “De monteur van nu is een specialist in ruittechnologie die vanuit een hoog kennisniveau met complexe apparatuur werkt om systemen achter de ruit te herkalibreren.”

Investeren

“Autotaalglas investeert flink in de innovaties rondom ADAS. En we volgen de ontwikkelingen nauwgezet, waardoor we onze klant altijd professioneel kunnen bedienen, ongeacht de complexiteit van de rijhulpsystemen. Onze franchisenemers spelen hierin een cruciale rol. Zij zorgen ervoor dat elke auto na de ruitvervanging de herkalibratie krijgt die exact bij dat type auto en bijbehorende ADAS-systemen hoort.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.