Bovag-schadesectie voor caravans en campers

Bovag Schadeherstelbedrijven krijgt per 1 januari 2020 een aparte sectie voor caravan- en camperschadeherstellers. Branchemanagers Frank Ruygrok en Maarten Mastop kondigden dat aan op de algemene ledenvergadering (25 november).

Sinds de oprichting van Bovag Schadeherstelbedrijven (1 januari 2016) zijn zo’n vierhonderd auto(ruit)schadeherstellers lid geworden Branchemanager Frank Ruygrok (rechts) noemt de toevoeging van de caravan- en camperbranche een logische stap: “Vorig jaar zijn we begonnen met het aansluiten van ruitschadeherstellers. Intussen kunnen we met ons ledenaantal spreken van een volwassen omvang.” Belangenbehartiging voor de betreffende caravan- en camperbedrijven kan nu ook voor het schadeherstel door Bovag gebeuren. Daarnaast kunnen de leden gebruik gaan maken van de algemene voorwaarden die specifiek voor schadeherstel gelden, met daarbij ook het garantiebewijs.”

Mijlpaal

Maarten Mastop, branchemanager Bovag Caravan- en Camperbedrijven: “Tientallen caravan- en camperbedrijven die lid zijn van Bovag willen ook de vertegenwoordiging voor die deelactiviteit graag onder hetzelfde dak en onder dezelfde noemer brengen. We kunnen nu in die behoefte voorzien en wat ons betreft is dat een regelrechte mijlpaal.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *