Bij de Europese Dealer of the Year-verkiezingen is Autocentrum Van Vliet, met vestigingen in Woerden en Bodegraven, gekozen tot Nederlandse Opel-dealer van het jaar. De titel voor internationale dealergroep van het jaar ging naar de Van Mossel Automotive Groep.

De bijbehorende awards zijn uitgereikt door Sander Jansen (foto uiterst links, algemeen directeur Opel Nederland) en Michael Lohscheller (derde van recht, ceo Opel). Dat gebeurde tijdens een meeting met uitverkoren Europese Opel- en Vauxhall-dealers in Kroatië.

Ambassadeurs

“De winnaars en hun medewerkers leveren dag in dag uit buitengewoon hoge prestaties”, aldus Lohscheller bij de prijsuitreiking in Split. “Dit zijn de mensen die ons verbinden met de klant. Zij zijn de ambassadeurs voor onze innovatieve auto’s. Dat is precies de reden waarom klanttevredenheid zo’n belangrijk criterium is voor deze award. Een hoge score op dit punt kun je alleen bereiken met een hoogst gemotiveerd team. Een teamspirit die kenmerkend is voor Opel – en onze klanten weten dat te waarderen.”

Criteria

De winnaars worden op meerdere criteria beoordeeld. Behalve de klanttevredenheidsscore tellen ook verkoopresultaten en winstgevendheid mee.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties