CED-directeur Peter Kruyt overleden

Op zijn vakantie in Costa Rica is op 29 december jl. CED-directeur Peter Kruyt onverwacht overleden aan een hartstilstand.

peter_kruytDe 57-jarige Peter Kruyt verbleef er met zijn vrouw en twee zoons; zijn dochter was in Nederland. Hij werkte vanaf 2005 bij CED in diverse directiefuncties. Daarvoor was hij werkzaam bij onder meer De Goudse en Heineken. De afgelopen jaren gaf hij leiding aan het Centrum Veilig Wonen, een joint venture van Arcadis en CED. Hij nam er medio december afscheid als algemeen directeur. Voor CED, dienstverlener op het gebied van schademanagement, ontwikkelde hij een Europese netwerk voor internationale schadebehandeling. Vorige week maakte CED Group bekend dat het wordt overgenomen door Blackfin Capital Partners.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †