Dennis Broerse in bestuur Focwa

Ton Wouters heeft afscheid genomen van het algemeen bestuur van Focwa. Zijn plaats wordt ingenomen door Dennis Broerse, initiatiefnemer van Deukland.nl.

Bij zijn vertrek uit het bestuur werd Ton Wouters benoemd tot erelid van de brancheorganisatie. Voorzitter Peter Brussel overhandigde op 30 september het bijhorende certificaat aan Ton Wouters: “Ton heeft de afgelopen jaren veel voor Focwa betekend. We zijn erg blij met zijn betrokkenheid bij onze vereniging. Als bestuurder zette hij specifiek de specialismes uitdeuken zonder spuiten en spot repair op de kaart, waarbij hij sterk de focus legde op de kwaliteit van het schadeherstel en bijhorende certificeringseisen. Zijn bijdrage aan Focwa is buitengewoon en dit willen we graag waarderen en kracht bijzetten door hem deze eretitel binnen onze vereniging te geven. Focwa is trots op leden die hart hebben voor de vereniging en bereid zijn zich daarvoor in te zetten.”

Trots

“Het is mooi om zoveel erkenning te krijgen van een vereniging waar je achter staat. Ik ben al voor een lange tijd aangesloten bij Focwa en draag mijn hart hoog voor alle schadeherstellers. Ook de moeilijkere tijden van Focwa heb ik meegemaakt en ik vind het fijn dat we nu de goede kant weer opgaan. Met trots kan ik mijn stoel afstaan aan mijn opvolger Dennis Broerse”, vertelt Ton Wouters.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3055 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *