Duurzaamheidsaward voor Paul Hol

Tijdens de franchisemeeting van Autoschade Herstel Groep is de duurzaamheidsaward van stichting Groen Autoherstel uitgereikt aan Autoschade Herstel Paul Hol. De bijeenkomst voor de ondernemers van AHG stond geheel in het teken van duurzaam schadeherstel. Het is voor het eerst dat deze award is uitgereikt.

Autoschade Herstel Paul Hol krijgt de award omdat het bedrijf, aldus AHG, altijd op zoek is naar innovatieve en duurzame reparatiemethodes, energiezuinige producten en eco-effectieve technologieën. AHG noemt als voorbeeld hiervan het spuiten met verwarmde stikstof in plaats van perslucht. Daarnaast is AHG samen met Paul Hol een innovatief project gestart waarbij met onder andere een warmtewisselaar in de spuitcabine een aanzienlijke energiebesparing wordt gerealiseerd. Ook is Autoschade Paul Hol met bijna 250 zonnepanelen op het dak van het bedrijfspand nagenoeg zelfvoorzienend in zijn elektriciteitsvoorziening.

Eigenaar Paul Hol: “Ik ben natuurlijk erg trots op deze award. We investeren stevig in nieuwe technieken en in opleiding, apparatuur en gereedschappen. Deze award geeft ons extra stimulans om daarmee door te gaan.”

Benchmark

De award is uitgereikt door Guus van Dreven, directeur AHG, namens stichting Groen Autoherstel. “Duurzaamheid staat bij AHG hoog op de strategische agenda. Stichting Groen Autoherstel, opgericht in 2012, heeft als doel om duurzaam ondernemen in de schadeherstelbranche te stimuleren. Zo is AHG ook een voorstander van een benchmark in de branche, mits deze uniform, objectief en transparant is.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *