Focwa zet schadeherstel in breed perspectief

Focwa zet de toekomst van schadeherstel in een breed perspectief tijdens het jaarlijkse congres. Het congres vindt dit jaar voor het eerst plaats in De Fabrique in Maarssen, op woensdag 3 oktober.

“Wij horen en zien geregeld voorspellingen over de toekomst van de markt. Vaak worden enkel de technologische ontwikkelingen gebruikt als insteek voor een dergelijk toekomstmodel. Als brancheorganisatie willen we op dit congres de toekomst echter vanuit een breder perspectief belichten om zo een realistisch beeld te verkrijgen. Want niet alleen technologie bepaalt de toekomst, zeker ook andere factoren zoals bijvoorbeeld klimaat en mens en maatschappij”, zegt Femke Teeling, directeur van Focwa.

Workshops

De breedte van de Focwa-blik op de branche blijkt ook uit het programma aan praktijkgerichte workshops die leden van Focwa voorafgaand aan het plenaire congres kunnen deelnemen bijwonen. Zo zijn er workshops over merkerkenning, de invloed van onderdelenprijzen, nut en noodzaak van één garantiefonds en de instroom van technisch geschoold personeel.

Wennemars

Voor het plenaire deel van het congres is onder meer Erben Wennemars uitgenodigd om te spreken over de toekomst van schadeherstel. Ook consumentenpsycholoog en trendanalist Herman Konings zal hierover zijn licht laten schijnen. Net als voorgaande jaren treedt Marijke Roskam op als dagvoorzitter.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters