Lezers krijgen korting op IBIS-top

Lezers van Aftersales Magazine kunnen gebruikmaken van 25 procent korting op de toegang tot het virtuele IBIS-congres op 17 december.

De wereldwijde conferentie voor de schadeherstelsector IBIS in Monaco stond aanvankelijk gepland voor begin juni. Vanwege corona werd de conferentie verplaatst naar 19 en 20 november.

Toen ook dat niet haalbaar bleek, werd besloten de conferentie te houden in de vorm van een vier uur durend online webinar op 19 november. De beperkende anti-coronamaatregelen maakten het echter onmogelijk om op deze datum in het Verenigd Koninkrijk een tv-studio in te richten. Het webinar werd daarop verplaatst naar 17 december.

Online webinar

Met de IBIS-organisatie hoopt Aftersales Magazine als mediapartner dat de twintigste editie van IBIS op die datum wel doorgang kan vinden. Het online webinar is te volgen via deze link op donderdag 17 december, van 14:30 uur tot 19:40 uur Nederlandse tijd. Met de promotionele code AFTERSALESMAG dus met korting voor alle lezers van Aftersales Magazine.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2363 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *