Nu ook kleinere Colad Snap Lid

Het ‘snelste systeem voor het voorbereiden en aanbrengen van lak’, in de woorden van leverancier Colad, is nu ook verkrijgbaar in 350 ml variant.

In de zoektocht naar verdere optimalisatie van het spuitproces ontdekte fabrikant Colad, een merk van EMM International, dat er veel tijd en materiaal verloren gaat tijdens de voorbereiding. Met dit systeem kan de spuiter direct de lak te mengen in de Colad Mengbeker en vervolgens het klikdeksel genaamd Snap Lid erop klikken.

Maatvoering

Dit vergroot volgens de leverancier de snelheid van werken, zeker gezien de uitbreiding in maatvoering. De 700 ml versie was er al, nu is er een kleine versie met 350 ml inhoud — iets meer dan een blikje fris. Daardoor is de tijdbesparing ook bij kleinere klussen te realiseren. Elke Snap Lid heeft een geïntegreerde verfzeef die de lak filtert tijdens het spuiten (leverbaar met 90, 130, 190 of 280 micron fijne filters). Het tweestapssysteem bespaart niet alleen tijd, maar ook dure voorbereidingsproducten of verspilling van de eveneens kostbare lakken.

VIDEO: Colad Snap Lid

[responsive-video identifier=”tB7OGf02MnU”]