Stern neemt schadeherstelbedrijf Bemmel over

Stern Groep laat weten met terugwerkende kracht de activiteiten van het schadeherstelbedrijf Persoon Schadeherstel en Carrosserie in Bemmel te hebben overgenomen. De overname geldt vanaf 1 januari en werd op 21 februari bereikt.

Stern Point, de eigen schadeherstelketen van Stern, werkt al langer nauw samen met Persoon Schadeherstel en Carrosserie.

Persoon Schadeherstel en Carrosserie

Het bedrijf werd in 2012 opgericht door Marc Persoon. Het bedrijf herstelt schade aan personenauto’s en bedrijfswagens. De nadruk ligt op het herstel van vrachtwagens en carrosseriewerkzaamheden. Het bedrijf produceert in eigen beheer open- en gesloten laadbakken, waaronder koel-vrieslaadbakken. Ook maatwerk zoals het aanpassen en opbouwen van trailers of laadbakken voorzien van kranen en/of laadliften behoort tot de mogelijkheden.

Netwerk

Het bedrijf heeft vijftien medewerkers die allen in dienst komen bij Stern. Marc Persoon zal eindverantwoordelijke blijven van de vestiging. Stern Point telt na de overname vijftien vestigingen. In het vlakbij Bemmel gelegen Nijkerk bevindt zich ook een Stern Point, waar naast personenauto’s ook schades aan vrachtwagens worden gerepareerd, carrosseriewerkzaamheden verricht en in eigen beheer belettering geproduceerd en aangebracht. Met de overname wordt de capaciteit meer dan verdubbeld.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3430 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.